Holbæk GokartLand   ●   Omfartsvejen 27   ●   4300 Holbæk   ●   Tlf. 5944 6444   ●   Fax 5944 6453   ●   info@go-kart-land.dk

Arrangementer

Afhold virksomhedens personalefest, temadag eller bestyrelsesmøde hos os, og kombinér det med en tur på vor udfordrende Go-kartbane.

Vi kører på 1200 meter bane og har mulighed for at sætte så mange karts på banen, at vi uden problemer kan klare store hold på op til 100 personer.

Vi skræddersyr gerne hel- og halvdagsarrangementer for virksomheden. Start evt. dagen med kaffe og morgenbrød i vor hyggelige pit-restaurant, der har plads til 90 personer. Vi har også et stort partytelt, med plads til 60 personer.

Holbæk Go-Kart Land er også stedet, hvor du kan komme alene, tage konen eller kæresten, venner, naboer osv. med ud i naturen. Det er her du kan få en indholdsrig og uforglemmelig oplevelse fra racerkørerens sæde få centimeter over asfalten.

Familiefester

Når det endelig er tid til familihygge eller den store familifest er det vigtigt at alle deltagere har fået en god og hyggelig dag. Vi arrangerer lige fra bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og andre hyggelige begivenheder. Vi kan skræddersy arrangementet efter Jeres ønsker. Mange ønsker at holde både en anderledes og aktiv fest, hvilket gør dagen mere mindeværdig.

Ring og få et uforpligtende tilbud.

Firmaarrangement

Med en placering midt på Vestsjælland servicerer vi alle slags firmaer rundt på Sjælland. Vi kan skræddersy Jeres arrangement så I får mest udbytte af både penge og tid. Vi har et kvalificeret banepersonale som sikrer at alle trods niveauer har fundet den helt rigtige køreteknik. Ønskes andre forlystelser på selve dagen kan dette nemt arrangeres. Vi har stedet hvor firmafesten helt sikkert ikke bliver glemt.

Vi kører på 1200 meter bane og har mulighed for at sætte så mange gokarts på banen, at vi uden problemer kan klare store hold på op til 100 personer.

Kombiner gokartræs med et besøg i vor Pit-Restaurent, der byder på hjemmelavet velsmagende mad og drikkevarer til rimelige priser. Maden kan nydes på terrassen eller i restaurenten, der har panoramaudsigt over banen. Pit-restaurenten, der har plads til ca. 90. personer er ideel til en hyggelig udflugtsdag.

Ring og få et uforpligtende tilbud.

Teambuilding

Hold virksomhedens teambuilding- eller temadag hos os. Vi tilrettelægger dagen med morgenkaffe, frokost, eftermiddagskaffe og gokart kørsel.

Vi kan tilbyde Jer mødelokale med trådløst internet, ligesom der er adgang til AV-udstyr: projektor, flipover, overhead og TV.

● Morgenkaffe/ the og morgenbrød

● Isvand & frugt

● Frokostbuffet inkl. 1 øl/ vand

● Kaffe/ the & kage

Pris pr. person kr. 400

Prisen er inklusiv lokaleleje, kaffe & the ad libitum.

Dagen kan også afrundes med et gokartløb for en merpris på kr. 280 pr. person.

Afslut dagen med en oplevelse:

Ring og hør nærmere.

Institutionsudflugter

Som institution har I mulighed for at køre i tidsrummet 10-16 onsdage og torsdage med 20% rabat. Ofte har I stramme budgetter der skal overholdes, men vi ønsker ikke at der er nogle grupper der skal begrænses i at hygge sig og udfordrer sig selv med en omgang ræs. Derudover kan vi skræddersy menukortet specielt til Jer så i hverken behøver at tænke på frokosten eller aftensmaden.

Ring og få et uforpligtende tilbud.

Minigolf

Vi har en 18 huls international minigolfbane. Ligeledes har vi opført en legeplads til børnene, så nu er der gode muligheder for såvel store som små, for at få en fornøjelig dag i Holbæk Go-Kart Land.

 

Banerekord minigolf
Leif Meitilberg fra Odense Minigolf Club 22 slag

Konfirmation /Blå mandag

Glæd konfimanden på den store dag, køb et gavekort til Holbæk Go Kart Land.

Husk, man behøver ikke at tage til København for at holde blå mandag, tag istedet til Holbæk Go Kart Land og kør gokart og bagefter en dyst på minigolfbanen.

Blå mandag tilbud 2013.

Kør et hæsblæsende Grandprix eller Le-mans løb. Medaljer er inkluderet.

Kør i pit i restaurenten og få en burgermenu efterfulgt af en dyst på minigolfbanen.

Alt dette for kr. 575 pr. person. Minimum 6 personer.

Fars dag

Fars dag, fejres bedst i Holbæk Go Kart Land. Specieltilbud: Kør 3 heat a`7 min., tag en dyst på minigolfbanen og slut af med en steak i pit-restauranten. Pris pr. person kr. 400 ( Husk at bestille tid ).

Børnefødselsdage

Hold en børnefødselsdag med spænding og fart. Tilbuddet gælder for børn i aldersgruppen 6-12 år. Børnene skal kunne betjene bremser og speeder på forsvarlig vis. Desuden skal der være mindst én voksen, der er ansvarlig for børneselskabet. Husk at børnene skal have forældres tilladelse (underskrift) med.

Priseksempel
7 min. go-kart kørsel
Nuggets m. pommes frites
1 lille sodavand
1 is til 10 kroner
Guldmedalje til vinderen

Ovennævnte koster kr. 149 pr. barn.

Vil man kombinere ovennævnte med minigolf, koster det 10 kr. ekstra pr. barn.

Print en sjov indbydelse ud
Tilladelse fra forældre

Polterabend

Skal der være action, fart og spænding, så er vi stedet hvor den kommende brud eller brudgom får adrenalinet i kog.

Vi arrangerer Le-Mans eller grand prix løb.

Efter go-kart ræs er det muligt med en udfordrende omgang minigolf.

Slut evt. dagen af med middag i Pit-Restauranten eller grill på vor overdækkede terrasse.

Lav en konkurrence med vennerne og slå søm i en træstub. Pris pr. søm er 10 kr. Ved køb af 10 søm følger en gratis ½ l. fadøl med.

Ring og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på dit arrangement.

Holbæk Go-Kart Land
Omfartsvejen 27
4300 Holbæk
Tlf. 5944 6444
Fax 5944 6453

info@go-kart-land.dk